КРАСИВИ РЪЦЕ СЪС ЗЕЛЕНАТА ГРАДИНА НА АЛЗЕДА

Често кремът за ръце е подценяван козметичен продукт. На пазара има толкова много марки, че клиентите в повечето случаи избират най-евтиния. От една година аз не се колебая в избора си на крем за ръце. Серията Алзеда Зелена Градина ( Alzeda Green Garden) ме спечели и ми е трудно да определя кой от тях ми е любим. И трита крема от серията съдържат 100% натурален сок съответно от магданоз, краставица и домат, което е гаранция да имате красиви ръце.

Не знам дали вие имате критерии по които да си избирате крем за ръце, но аз съм изхвърляла много опаковки само след 1-2 ползвания било заради твърде натрапчив аромат или лепкавото усещане след ползване.

За мен идеалният крем за ръце трябва да има следните характеристики:

  • Леко да се разнася по ръцете;
  • Да не се усеща лепкав след нанасяне;
  • Да има лек или никакъв аромат;
  • Да овлажнява в дълбочина и да не е необходимо
    след всяко измиване на ръцете да се нанася отново.

Всички тези изисквания се покриват напълно от трита крема от серията Alzeda Green Garden.

При разработката на тази серия основно e заложено на следните критерии:

  1. Изчистени форми от минерални масла (парафин, вазелин и др.) и парабени;
  2. Прецизно избран овлажняващ агент, избягвайки употребата на глицерин, който при продължителна употреба води до нежелана пигментация на кожата;
  3. Активните съставки да бъдат растителни производни (билогично-активни вещества), получени непосредствено преди влагането им в крайния продукт, което гарантира тяхното ползотворно действие върху кожата;
  4. Кремовете да бъдат с изключителна лека текстура, която да не оставя усещането за мазна кожа след употребата им.

КРЕМ ЗА РЪЦЕ ”ALZEDA-GREEN GARDEN” СЪС 100% НАТУРАЛЕН СОК ОТ КРАСТАВИЦА

Краставицата е изключително полезна за здравето на кожата, тъй като я предпазва от редица несъвършенства. Сокът от краставици е източник на силициев диоксид, който подобрява тена, а високото съдържание на вода- около 96 %, носи хидратиращи ползи за кожата, като я прави мека и блестяща.

Активните съставки в крема са: 100% натурален сок от краставица, получен без химическа обработка и без консерванти, като сокът е получен непосредствено преди влагането му в крайния продукт, когато действието на биологично активното вещество е най-ползотворно; натурални витамини А, B и C; минерален силиций.

Редовното ползване на крема ще допринесе за тонизиране и възстановяване на съединителна тъкан на ръцете. Омекотява загрубялата и суха кожа. Успокоява раздразнената и заздравява наранената кожа.

ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ “ALZEDA GREEN GARDEN” СЪС 100% НАТУРАЛЕН СОК ОТ МАГДАНОЗ

Магданозът е много подценявана подправка и в повечето случаи се използва предимно като
украса или декорация на ястията. Той е изключително богат на витамин А, С и К, както и добър източник на желязо, мед, калций и магнезий. Това го прави и много полезен за кожата ни.

Избелващия ефект на крема за ръце се дължи на високото съдържание на витамин С в сока от
магданоз.

В този крем Активните съставки са: 100% натурален сок от Магданоз /Petroselinum crispum juice/, получен без химическа обработка и без консерванти, като сокът е получен непосредствено преди влагането в крайния продукт, когато действието на биологично активното вещество е най-силно; витамин C, каротин, кверцетин и α-хидрокси киселини.

В резултат на редовно ползване на крема за ръце може да се радваме на освежени ръце с изравнен цвят на кожата. 

Кремът предотвратява образуването на петна и бръчки по ръцете.

ЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА РЪЦЕ ”ALZEDA-GREEN GARDEN”  СЪС 100% НАТУРАЛЕН СОК ОТ ДОМАТ

Признавам си, че този крем предизвика най-голямото ми любопитство. За първи път чух за
козметичен продукт с натурален сок от домат. Всъщност не би трябвало да се изненадвам, защото всеки път когато се е налагало да режа или беля по-голямо количество домати, след това ръцете ми са били перфектни.

Тук активната съставка е 100% натурален сок от Домат/Solanum lycopersicum fruit juice/, получен без химическа обработка и без консерванти като сокът е получен непосредставено преди влагането в крайния продукт, когато действието на биологично – активното вещество е най-ползотворно.

Съдържа ЛИКОПЕН с изключително силна антиоксидантна активност. Ликопенът е естествен пигмент, част от семейството на каротеноидите. На него се дължи наситеният червен цвят
на някои плодове, като домати, диня, папая, розов грейпфрут, кайсия и др.

Изключително благоприятното въздействие на ликопена, се дължи на неговата мощна антиоксидантна активност. Действието на ликопена е по-силно от това на витамин Е. Причината е, че червената молекула на ликопена улавя кислорода 100 пъти по-силно, отколкото витамин Е.

Ползвайки редовно кремът, кожата на ръцете ви ще бъде предпазена от вредните
въздействия на външните фактори- UV светлина и температура. Защитен крем за ръце ”Alzeda-Green garden” укрепва клетките и повишава еластичността на кожата. Предотвратява загубата на влага.

Както може да се види от гореизложената информация за кремовете от серията Alzeda Green Garden, който от тях да изберете няма да сгрешите. Ще се радвате на защитени и красиви ръце.

 

Източници:

https://www.stylecraze.com/articles/amazing-health-benefits-of-parsley/#gref

https://www.puls.bg/po-krasivi-dnes-c-25/krastavitsa-izkliuchitelno-polezna-za-kozhata-na-litseto-n-32842

https://revita.bg/17599/zdrave-i-krasota/%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/

http://www.salonnevenjagodina.rs/nega-ruku-noktiju-i-stopala.php

Posted by AlenaVita